Hej alle sammen! I dag skal vi tale om A Klasse Sedan fra Mercedes Benz. Du kan høre alt om bilens lækre features, og høre hvordan du kan booke en prøvetur. Det er en super lækker bil, som klart vil vende hoveder, når du kommer kørende på gaden! 

A Klasse Sedan er en bil for dig

A Klasse Sedan - book en prøvetur

Den nye A Klasse Sedan fra Mercedes Benz er en klasse for sig. Det er en super lækker rummelig bil, i et sportsligt design. Den er muskuløs og elegant på en og samme tid, hvilket skaber den lækre balance i dens udseende. De smukke og simple sedanlinjer gør A-Klassen til en helt ny spiller for biler kompaktklassen, men den har stadig masser af plads indeni. A-Klasse sedan bibeholder den sportslige og lettere muskuløse front kendt som “Shark Nose”, som kommer hurtigere frem i vinden. Den suser let og elegant afsted. Mercedes Benz kører på, at denne bil emmer af tryghed og komfort sammenført i et gennemført “Wrap-Around” design. Den  har mere plads, og mere komfort, selvom den ser kompakt ud udefra. Man vil blive overrasket over, hvor meget den kan rumme indeni. Dette vil du alt sammen opleve, når du booker en køretur i den, så du kan se og opleve det hele med egne øjne. 

Elegant design i kompaktklassen

Ud over, at denne lækre A Klasse Sedan er designet elegant og kompakt, så har den også det nye Mercedes-Benz User Experience – også kendt som MBUX. MBUX giver dig og dine medpassagere mulighed for at tale direkte til bilen og på den måde indstille alle detaljer, der kan blive behov for på køreturen. MBUX kan indstille varme, lydstyrke, sæder, åbne vinduer mm. Interiørlister og ambientebelysning indrammer A-Klassens interiør og giver et indtryk af fuldendthed for alle der bydes velkommen indenfor. Lad os lige gå uden for bilen igen, for vi har talt om den kendte “Shark Nose”, som denne bil har. Går man bagom, vil man se noget andet super cool. Den brede bagende på denne A Klasse Sedan har 2-delte baglygter, synlige udgangsrør og de elegante LED High Performance forlygter, som giver A-Klassens design sit progressive udtryk og sin sportslige kant. Det er en nyfortolket bagende, som får et sportsligt løft med stilrene lygter der deles i to, for ekstra komfort med stor indlæsning til bagagerum. Så nu er det din tur. Du skal igang med at booke en køretur i denne bil. 

Læs også meget mere her.

Kategorier: Uncategorized