Hej alle sammen! I dag skal vi tale om Akupunktur i København. Det er ikke alle steder, som du bare skal gå ind og få sat nåle i, så i dag vil jeg anbefale dig et sted, som du trygt kan stole på behandler dig med god kvalitet. Læs med.

Akupunktur i København – behandling af god kvalitet

Hos Kiropraxis på Østerbro har de dagligt mange patienter, som får behandling med akupunktur. Det er som oftest en behandling, som er et forløb, der også indeholder andre behandlingsmetoder som fysioterapi, massage, træning og andet. Men i dag skal vi fokusere på akupunktur i København, da dette kan være lidt af en jungle. Akupunktur er en del af den traditionelle, kinesiske medicin, som er en flere tusind år gammel lægevidenskab. Akupunktur er en afbalancerende behandling af krop, psyke og symptomer, hvor teorien bygger på, at der skal skabes balance mellem yin og yang. Når der er balance mellem de to, kan livsenergien Qi nemlig flyde frit gennem hele kroppen i meridianbanerne. Yin og yang er to modsatrettede kræfter, som samtidig er en del af hinanden.

Yin og yang – to modsatrettede kræfter

Som sagt er Yin og yang to modsatrettede kræfter, som samtidig er en så stor del af hinanden, at de skal fungere sammen for at lave en enheg. Kiropraxis fortæller, at de ikke kan eksistere enkeltvis, og de er en del af universitet og alt liv. Det vil sige, at når der er harmoni i kroppen, er der balance mellem yin og yang eller omvendt. I kinesisk medicin er krop og psyke en helhed, som altid hænger sammen og påvirker hinanden. Det er en helt anderledes måde at tilgå medicin i forhold til vores vestlige tilgang. Akupunktur ligger under kategorien TCM, og i denne kategori finder du også kost, Cupping, Moxa, Gua Sha, Qi Gong, Tui Na massage og urtemedicin. Du kan spørge efter Cupping, Moxa, Gua Sha, Qi Gong, Tui Na massage, når du får din akupunktur i København hos Kiropraxis. De kan hurtigt fortælle dig, om det vil have gavn for dig og din krop i netop din situation. Der er jo mange grunde til, at vi, i vores krop, kan føle os utilpas eller have ondt. Derfor er det vigtigt, at en professionel giver dig råd og vejledning, så du er sikker på, at du gør det rigtige for din krop.

Du kan også læse mere på bloggen lige her.

Kategorier: Uncategorized