Hej alle sammen herinde på bloggen. Jeg er så taknemmelig for, at I er mine læsere. Det vil jeg blot starte med at sige. Og så skal det ellers handel om WordPress hjemmeside i dag. Noget som jeg længe har arbejdet i. Læs med.

Skal du have en wordpress hjemmeside?

Som sagt skal vi tale om WordPress hjemmeside i dag. Det skal faktisk også handle om bloggen, og jeg vil give jer nogle gode råd til hvordan man kommer igang med at blogge på f.eks. en WordPress hjemmeside. Jeg har blogget i mange år, og derfor ved jeg også en del om det. Jeg har nogle gang fået nogle kommentarer fra jer herinde, hvor I spørger til hvordan man dog kommer igang med at blogge. Og nu har jeg samlet alle mine gode råd og er klar til at give dem videre til jer. Så læs med. Råd nummer 1) Find ud af, hvad du gerne vil skrive om. Det er vigtigt, at du er passioneret omkring dit emne, for det er noget, som dine læsere kan mærke. Man er altid mere interesseret i at høre om noget, som fortælleren er interesseret i. Helt oprigtigt. 2) Vær consistent. Dette er super vigtigt, for der er ikke nogen der kommer ind på din blog, hvis du blogger mega meget, og så holder en lang pause, og så lige skriver én ting sv. Læs med nedenfor.

Hvordan bliver man blogger?

Nu er du igang med at blogge. Jeg skulle nok have nævnt punkt nummer tre som nummer et. Men vi tager den som punkt nummer tre. 3) Få lavet dig en god wordpress hjemmeside. Derinde kan man få en hjemmeside, som er skræddersyet til dine behov og dit produkt. Den er nem at navigere i og også for dine læsere. Jeg startede med en andet webside, men skiftede til WordPress og jeg har virkelig haft fremgang på min hjemmeside efter jeg fik den over i WordPress. 4) interagér mine dine læsere. Ha’ en dialog med dem som kommenterer på dine ting, det er så vigtigt. På den måde skaber I en relation, som gør at læserne kommer igen for at læse mere. 5) lær at tage flotte billeder og få evt. en person til at læse grammatik. Det er vigtigt at dit indhold har høj kvalitet. Dette er også noget, som folk vil komme igen for. De vil blive irriteret, hvis der er fejl over det hele. Så det skal du ikke have. 

Læs mere her om web.

Kategorier: Web