Hvis din virksomhed skal holde firmafest i den nærmeste fremtid, så er du sikkert i fuld gang med at lede efter de bedste lokaler til firmafest i København. Det er dog ikke altid lige let at finde lokaler, der opfylder alle ens behov… eller jo, det er det faktisk. Du skal bare gå til Marketenderiet. Deres lokaler har huset mange firmafester med livebands, popstjerner og tusindvis af glade festgæster! Læs med her, og bliv klogere på dine nye yndlingslokaler!

Marketenderiet – hvor fleksibilitet er en selvfølge

Du har sjældent så frie hænder, som når du booker dig ind hos Marketenderiet. I det 725 kvadratmeter store festlokale er det nemlig dig, der bestemmer, hvor væggene skal stå! Det åbner for et væld af muligheder og mange forskellige typer firmafester. På Marketenderiets hjemmeside kan du se forslag til opsætninger, der er beregnet til alt mellem 80 og 700 personer. Marketenderiet er altså den oplagte venue for både store og små virksomheder. Her behøver I nemlig ikke gå på kompromis med hverken pladsen eller hyggen. Marketenderiet opdeler og indretter i stedet lokalet, så det er som bygget til din virksomhed – og det er det jo faktisk, helt bogstavelig talt.

Lokaler til firmafest i København med lækre fordele

Marketenderiet er stolte af at kunne tilbyde lidt ekstra, når du booker deres lokaler til firmafest i København. Foruden albuerum, lys og luft, får I også fri adgang til deres AV-udstyr. Marketenderiet har mange gange haft livebands til at spille til firmafesterne, så det er intet problem at fyre op under dansegulvet med den bedste lydkvalitet. Og når I lige skal have en pause fra dansen, kan I jo med rette benytte jer af den hyggelige og grønne gårdhave. Det er et perfekt pusterum fra LED-lysene og popmusikken og helt ideelt at benytte i sommerhalvåret.

Kender du Marketenderiets eventbureau?

Som du nok har gættet, er Marketenderiet langt fra grøn i branchen. Deres lokaler er flittigt blevet benyttet gennem årene og med god grund. Det er nemlig et sted, som man nyder at være. Derfor har Marketenderiets eventbureau Nordic Event også selv booket lokalerne til deres kunder. Hvis du har brug for hjælp til at planlægge dit firmaarrangement, vil Marketenderiets søsterselskab med glæde hjælpe dig. Sammenlagt udgør Nordic Event, Marketenderiet og deres in-house catering Nordic Catering en stærk trio, som garanterer dig et firmaarrangement, du sent vil glemme.

Kategorier: Event