Hej alle sammen herinde på bloggen. I dag skal det handle om Svanemærket rengøring, og det er noget, som jeg har glædet mig til at fortælle jer om. Jeg håber, at I har lyst til at læse med i dag herinde på bloggen omkring dette rengøring og hvilket firma, der kan hjælpe med det.

Ikke alle kan certificeres med svanemærket rengøring

Jeg vil i dag herinde tale om Svanemærket rengøring, som er noget af det, som er rigtig godt for miljøet. Det er noget, som vi alle bør kande til. De fleste kender nok svanemærket fra turen gennem supermarkedet, når vi skal købe rengøringsmidler til hjemmet, og det er rigtig godt at kende til. Men det er nok de færreste der ved, at det ikke kun er rengøringsprodukter, der kan blive svanemærket. Vidste du f.eks. det? Faktisk kan rengøringsfirmaer også få en licens der viser, at deres rengøringsservice er svanemærket og miljøvenlig. Det er rigtig godt at gå efter et firma som dem der har det. Det betyder nemlig, at de går på i miljøet. Nedenfor vil jeg lige tale lidt om, hvad det vil sige at være svanemærket indenfor deres fag altså rengøring.

Det lyder måske simpelt – men det er det bestemt ikke. Der er nemlig en lang række krav, man som virksomhed skal leve op til, herunder krav til:

  • Kemikalier
  • Transport
  • Forbrug
  • Medarbejdere
  • Kvalitetssikring

Det er rigtig god service

Det er ikke kun Svanemærket rengøring, men de yder også en kanon god service i dette firma. De har en del år på bagen og hyrer kun personer i deres firma, som ved hvad god service er. Og som sætter pris på dette. Det er rigtig godt. Der er tilmed mange krav til en virksomhed som denne, og det skal vi også lige lidt ind på. Hvad skal man gøre for at blive svanemærket rengøring? Det skal jeg fortælle dig. Man skal som firma først og fremmest sørge for at bruge en så lav mængde af rengørings- og vaskemidler som overhovedet muligt. Det er personalet trænet i i denne virksomhed. Det er simpelthen så godt og det er det, fordi det skåner miljøet. Dejligt. Det er noget, som vi skal forkusere på, så vores børn også har en fremtid her på jorden. Jeg håber at denne blogpost har været god for jer, og at I har lært en masse om denne slags rengøring. Det er nemlig godt for alle at kende til.

Har I lyst til at læse mere? Læs her.

Kategorier: Erhverv