Hej bloggen! Det er ret vigtigt, at vi går glade på arbejde. Hvis vi gør det, kan vi udrette meget mere i løbet af vores arbejdsdag. Vi kommunikerer bedre med vores kollegaer, vi tager bedre beslutninger, og vi har mere energi. Derfor skal det i dag handle om teambuilding! 

Teambuilding skaber et bedre team

Jeg vil som sagt tale en masse om teambuilding i dag, men der er selvfølgelig mange former for dette. Med AWA kan du, som chef, skabe et arrangement for dine medarbejdere, som de både lærer en masse af, men som de også har det sjovt med. I kan for eksempel tage til et arbejdsglædeforedrag, hvor I vil lære om vaner der skaber arbejdsglæde, et stærkt anker i nuet og et højere niveau af tillid, at opgradere jeres fantasi, kreativitet og samarbejdsevne, at møde kollegaer og forandringer med nysgerrighed, et konkret værktøj der gør den enkelte målrettet og fokuseret, win/win mentalitet, samt ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation. Det er tid til at bruge det potentiale, der ligger i arbejdsglæden, og på den måde sammen at skabe bedre tal på bundlininen, en bedre arbejdskultur, og et højere energiniveau mandag morgen, når vækkeuret ringer. 

Detaljer omkring et arbejdsglædeforedrag med AWA

Hvis du vælger, at jeres teambuilding dag blandt andet skal bestå at et foredrag omkring arbejdsglæde, så kommer her lidt detaljer omkring dette. Et sådant foredrag tager omkring 1-2 timer efter, hvad I ønsker, at det skal indholde. Der kan også indgå øvelser i foredraget, hvilket presser det tættere på 2 timer end 1 time. Foredraget holdes af Thomas Flindt, som har levet af foredrag siden 2003, og som også bl.a. skrevet bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde”. Thomas Flindt er klart én af Danmarks førende eksperter på området, så du kan trygt glæde dig til, at dine medarbejdere skal lære fra ham. Hvor foredraget skal holdes, samt hvor mange detaljere I er, aftaler du med AWA. Dem kan du kontakte via deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne artikel. Du kan også vælge, at du gerne vil ringes op af en af AWAs medarbejdere. På denne måde, kan du tale med dem om alle dine ønsker for jeres teambuildingdag, samt hvad jeres budget er. Dagen kan sammensættes ligesom I ønsker. Det kan være, at I vil lave noget aktivt før et foredrag eller måske omvendt. Det er helt op til jer!

Du kan også læse meget mere her på bloggen.

Kategorier: Uncategorized