Hej bloggen! Det er blevet d. 11 december, og det er tid til endnu en blogpost herinde. Er I kommet i julestemning endnu? Eller måske er I lige lovligt stressede? Ikke mere, for det skal handle om afhentning af affald her på bloggen. Noget som kan hjælpe dig i juletiden.

Juletiden er stressende! Ikke mere med afhentning af affald fra Skraldebilen.

Du skal ikke længere stresse over, at få hjemmet klar til de mange gæster i den søde juletid. Måske er den søde juletid lige lovligt stresset for tiden? Tænk ej længere på det, Skraldebilen sørger for afhentning af affald hos dig. De henter møbler, som du skal af med, de henter affald som pap og plastik fra de mange ting, som vi indkøber her i julen, og så rydder de kontorer og andre større steder, som har mange møbler eller ting, der skal til genbrug. Hvem er Skraldebilen? Det er den pink lastbil, som du måske har set i bybilledet. Skraldebilen tilbyder ikke blot én affaldsløsning, de tilbyder lige præcis den affaldsløsning, som du har behov for i enten din private bolig, en boligforening eller på dit kontor. De kører tilmed rundt i HELE DANMARK. Skraldebilen giver dig et godt tilbud, når du kontakter dem omkring dit projekt. De vender faktisk tilbage til dig indenfor 2 timer, når du kontakter dem.

Hvad kan du forvente af Skraldebilen?

Hvis du har brug for afhentning af affald i dit hjem eller måske på dit kontor, så behøver du ikke lede længere. Jeg tror, at dette er det bedste tip, som jeg har givet her på bloggen nogensinde. For hvem gider de mange ture på lossepladsen eller til genbrug? Det tager tid, benzin og generelt bare masser af energi. Øv… Men nu skal du ikke tænke på det. Skraldebilen tilbyder afhentning af haveaffald, elektronik, køkkenaffald, møbler, kontorartikler, byggeaffald og materialer samt storskrald. De tilbyder tilmed rydning af kælderrum, hvis du ikke selv kan overskue det, samt rydning af loftrum, køkken, dødsbo, kontor eller bare hele huse/lejligheder. Hos Skraldebilen kan du også leje en container. Du kan også få dem til at rive ned hos dig, hvis du for eksempel skal have lavet nyt køkken eller badeværelse. De kommer og river alting ned og tager skraldet med sig, når de går. Jeg håber, at denne blogpost hjalp lidt på julestressen, som du måske allerede føler. Jeg håber du får en glædelig jul!

Læs meget mere på bloggen lige her.

Kategorier: Tips