Leder du efter en omkostningseffektiv løsning til bortskaffelse af dit affald? Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste størrelse container til dine behov, uanset om det er en lille eller en stor container. Alle vores containere er tilgængelige med affaldsbortskaffelsesservice, som vil blive leveret af os på regelmæssig basis, så du behøver ikke at bekymre dig om selv at tømme containeren!

Containere kan lejes til en række forskellige formål

En container kan bruges til en række forskellige formål. Nogle af de mest almindelige har med flytninger at gøre, men Dumpsters kan også lejes til noget så simpelt som oprydning i gården eller til kælderoprydning. Du kan leje en affaldscontainere til at hjælpe dig med at huse alle dine ejendele i , hvilket vil gøre det så meget mere overskueligt. Uanset hvad du skal af med, er containers her for at hjælpe dig!

Roll off og front load containere

Dette er et spørgsmål, der ofte dukker op, når folk overvejer at leje containere. Udlejning af containere fås i to forskellige typer: roll-off containere og frontload containere. Roll off Dumpsters findes normalt i mindre størrelser, mens front load Dumpsters er større, mere almindelige modeller. De er også mindre tilbøjelige til at blive beskadiget under transport takket være deres lidt tykkere sider. Front load Dumperne har også den fordel, at de er lettere at køre på stedet med en gaffeltruck eller kran takket være deres form – de kan manøvreres relativt let takket være deres skrå sider.

Få flere tilbud fra forskellige virksomheder

Hvis du ønsker at gøre processen med at få containere så overkommelig som muligt, skal du kigge på flere tilbud, før du beslutter dig for, hvilket containerudlejningsfirma der er det rigtige for dig. Hvis du er interesseret i at spare penge, men ikke har råd til at gå på kompromis med kvaliteten eller serviceniveauet , så overvej at leje fra det samme firma, som leverer dine affaldsbortskaffelsesydelser – på denne måde er det meget nemmere at planlægge leverings- og afhentningstider for containere med kun ét telefonopkald!

Kategorier: Erhverv