Skal din virksomhed ligge nummer 1 på Google? Så skal der arbejdes hårdt. Din virksomhed er nemlig ikke den eneste, der har indset, at online markedsføring er vejen frem. Derfor skal der tænkes kreativt, hvis din virksomhed skal skille sig ud – og dét er netop, hvad Standoutmedias webbureau kan hjælpe med.

En moderne virksomhed følger med tiden

I dag er det ikke længere nok at være god til sit fag, når man driver en virksomhed. Man er nødt til at markedsføre sig på en helt anden måde end i ”gamle dage”, hvor kvaliteten nok skulle gå fra mund til mund. De ”gamle dage” er ganske vist ikke så mange år tilbage, men den teknologiske udvikling er gået rygende stærkt, og hvad der virkede for 30 år siden, er i dag mere eller mindre uddateret på markedet. I dag må man også repræsentere sin virksomhed online, hvis man vil nå ud til folk. Det gør man bedst med en søgeoptimeret hjemmeside, der både ser lækker ud og er brugervenlig.

Sådan kan et webbureau hjælpe dig

Det er ikke alle, der lige ved, hvordan man sætter en hjemmeside op. Endnu færre er der, som ved hvordan man gør det ordentligt, således at hjemmesiden kan konkurrere med andre virksomheder om de attraktive pladser på Googles førsteside. Heldigvis er Standoutmedia ekspert i den slags. Deres webbureau kan hjælpe dig med alt fra at lave hjemmeside i WordPress til grafisk design, søgemaskineoptimering og opsætning af webshop. De har hjulpet både store og små virksomheder med at få deres drømmehjemmeside/webshop op at køre – og nu kan du også få hjælp. Af tidligere kunder kan bl.a. nævnes Guldsmeden Hotels, Lollands Bank, Danish Crown og Dovista.

Standoutmedia belønnes med Gazelleprisen!

Standoutmedia er i den grad et webbureau, der arbejder med at skabe kvalitetsløsninger for andre virksomheder. Dét har rigtig mange virksomheder fået øjnene op for, og Standoutmedia er derfor i rivende vækst. Derfor er de kåret til Børsen Gazelle hele fire år i træk. Denne pris gives til imponerende virksomheder i vækst, og er derfor et tydeligt eksempel på, at Standoutmedia er en kvalitetsvirksomhed, der ved, hvad de laver.

Skal din virksomhed være med i løbet?

Vil du også have, at din virksomhed skal vokse og levere stærke resultater? Så kontakt Standoutmedia, og få hjælp af et professionelt webbureau, som ved, hvad de laver. Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside.

Kategorier: Tips