Jeg hader når jeg oplever flyforsinkelser. Det gør du sikkert også. Men vidste du, at du faktisk kan få en rigtig pæn erstatning når det sker?

Det er først for nyligt, at jeg selv blev opmærksom på muligheden for kompensation for flyforsinkelse. Og jeg blev lidt (glædeligt) overrasket over, hvor stort beløbet er – og hvor let det kan være at få pengene.

Jeg er for doven til at søge erstatning selv

Jeg indrømmer blankt, at jeg personligt er for doven til at søge erstatning for flyforsinkelse selv. Og helt ærligt, den slags papirarbejde er heller ikke så sjovt. Jeg har bedre ting at bruge min tid på.

Det var derfor med stor tilfredshed, at jeg fandt ud af at der er selskaber og tjenester, som kan klare det hele for mig. Mit valg faldt på Flypenge.dk.

Grunden til det er dels at jeg havde hørt godt om dem, men også at det er et dansk selskab – så al kommunikation er let, og så er de autoriseret af politiet til at føre inkasso. Så alt foregår lige efter bogen.

Derudover kan jeg godt lide deres forretningsmodel. Du betaler ikke for at de tager sagen. De tager blot en andel af de penge de får fat i for dig. No Cure No Pay.

Første gang jeg selv brugte dem tog det et stykke tid at få pengene hjem. Flyselskabet blev ved med at nægte. Men Flypenge fastholdt kravet og blev ved med at sende rykkere. Og pludselig en dag, gav flyselskabet op, betalte og kort efter stod der godt 7.000 kroner på min konto for min og min datters rejse. Det var faktisk mere end vi havde betalt for billetten.

Så meget kan du få i erstatning for flyforsinkelser

Hvor meget du kan få i erstatning afhænger mest af hvor langt din flyrejse er. Der er også nogle krav til hvor du har fløjet til og hvor flyselskabet hører til og nogle undtagelser – f.eks. krig, terror osv. Men alt det har Flypenge styr på.

Du kan oprette din sag på Flypenge.dk. Det er hurtigt og der er som sagt ingen risiko.

Og HUSK – du kan søge om kompensation helt op til 3 år efter din rejse!