Som I måske ved, så har jeg i mange år elsket at sy. I starten syede jeg et par vanter hist og her, og måske en fin sommerkjole. Det var lidt det, mit niveau var til.

I dag designer jeg brudekjoler, og det er selvfølgelig et helt andet level, for det tager mange timer og meget stof. Ikke desto mindre synes jeg, at de er begyndt at blive enormt smukke, og det tror jeg, at andre også ville synes.

Men jeg ved simpelthen ikke rigtig, hvordan jeg skal komme i gang med at sælge dem? Jeg håber, at nogle af jer kan komme med et bud.

 

Måske er sociale medier nok

Jeg har forsøgt at skabe en konto på de forskellige sociale medier, men jeg er ikke så god til at delt de designs, jeg har lavet. Når jeg endelig deler en brudekjole, så får jeg meget positiv feedback, så måske jeg skulle blive bedre til det.

Et andet problem er, at jeg ikke har godt kamera. Jeg synes, det er ærgerligt, hvis det skal blive nogle halvdårlige billeder, der ikke fanger alle detaljerne. Så jeg er lidt i syv sind i forhold til det her – måske er der en af jer læsere, der kan hjælpe mig lidt på vej?

 

Min egen lille brudebutik

Jeg har set, at mange designere starter deres egen lille butik. Det ville bare være surt, hvis jeg intet fik solgt og stadig skulle betale en ret dyr leje, hvis jeg skal ligge på en god lokation.

Men jeg overvejer det meget kraftigt, for jeg tror også, at jeg ville finde det sjovt at drive og indrette en butik. Jeg er derfor gået i gang med at lede efter erhvervslokaler til leje. Så må vi bare krydse fingre for, at det bliver en succes.